Udrensningskur "Jeff Kuren" DK

Udrensningskur

"JEFF KUREN"

Kombinations kur af urtetilskud fra VitaZymes og se virkelig fantastiske resultater ...


Detox -behandlingen består af fire kombinationer af VitaZymes urter:


Vita, Neutralex, Liverex og Immunex


- som tilsammen understøtter effektiv afgiftning, samt et stærkt og sundt immunsystem, der hjælper dig med at genvinde og opretholde et godt helbred.


Hvis du tager en kombination af alle fire urtetilskud, understøttes dit helbredsniveau betydeligt. Kombinationen af ​​Liverex, Neutralex, Immunex og Vita vil understøtte sundhedsmæssige fordele ved disse fire plantetilskud frem for at tage dem separat.


Uanset din helbredstilstand vil du føle en markant forandring, og vi anbefaler, at du fortsætter med at tage denne kombination, indtil du føler, at du har nået det sundhedsniveau, du stræber efter.


For at opretholde forbedringerne i dit helbred er det muligt at fortsætte med en vedligeholdelsesdosis, der indebærer at tage en kapsel eller to om dagen af ​​hvert supplement.


Alternativt kan du foretage en årlig detox. Vi udsættes konstant for forurenende stoffer (toksiner) overalt, hovedsageligt i luften, men også i vandet, mad og produkter, som vi bruger hver dag, herunder personlig pleje, rengøringsmaterialer, medicin osv. Disse lægger stor vægt på vores krop, toksicitet er årsagen til dårligt helbred.


Du kan også overveje at tilføje Heartex for at understøtte dit hjerte og arterier.